Home » Make Waves – Louder Than Sound

Make Waves – Louder Than Sound

door marvin@rockportaal.nl
160 views 1 minuten leestijd

Make Waves is een band die nog niet heel lang bezig is. Desalniettemin zijn ze flink bezig om zich in de kijker te spelen bij het Nederlandse publiek. De band heeft al een aantal optredens op hun naam staan en dat worden er uiteraard meer. Ook won deze ambitieuze band een ‘band battle’ op 3FM.
Afgelopen mei bracht Make Waves hun eerste EP uit genaamd Louder Than Sound. De band uit Zutphen geeft aan Incubus, Staind, Queens of the Stone Age, Intwine en Porcupine Tree als voornaamste invloeden te hebben. En dat is te horen. De stijl is niet direct in een hoek te stoppen (en dat is bij mij altijd een pluspunt) maar als er toch een omschrijving nodig is dan is het iets tussen grunge en rock. Ook schuwen ze de progressieve kant niet.
De EP telt vier nummers die totaal verschillend zijn zodat we goed kennis kunnen maken met de veelzijdigheid van het Zupthense viertal. Zoals gitarist Carsten Altena aangeeft is dit slechts een voorproefje van wat er komen gaat. Wat er aan zit te komen is logisch. Nog meer optredens en een full length album. Laat maar komen, zeg ik volmondig!

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00