Home » Mascot Label Group kondigt Kerst EP aan

Mascot Label Group kondigt Kerst EP aan

door Maurice van der Zalm
207 views 1 minuten leestijd

De nachten worden donkerder, het weer is niet zo lekker en langzamerhand vullen de kerstverlichting de straten, de vensters en de gebouwen. In de verte is een echo van jingle bells te horen en ook………
……het geluid van P.O.D., 10 Years, Crobot, Ayreon, Otherwise, Black Stone Cherry en Dragged Under. Of is het indigestie van de maaltijd van gisteren zoals Scrooge zijn waanbeelden verklaart.
27 november wordt het allemaal duidelijk wanneer de Christmas Rocks EP via Mascot Label Group uitkomt. Om alvast in de (kerst)stemming te komen kun je Christmas Lullaby van P.O.D. alvast op de streaming platforms beluisteren. Tot 27 november zal op deze manier een muzikale advent van start gaan.
Christmas Lullaby is een rustiek akoestisch kerstnummer gevuld met liefde en warmte. Het is een compositie dat positiviteit en hoop uitstraalt.

Naast de video van P.O.D. kunnen de liefhebbers van Crobot ook nu al hun hart ophalen. Met What Child Is This? heeft de band een hymn van 150 jaar oud weten te vertalen in een muzikale Black Sabbathachtige muziekvertaling.
“With such a rippin’ roster of awesome bands, Mascot has brought us all together to help put you in the Christmas spirit! So put a bow on it and slide it under the tree! Santa, we won’t forget to leave some riffs next to your cookies. Merry Riffmas, Beardos!”

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00