Home » MaYaN, Enforcer, Evil Invaders en For I Am King naar Dokk'em Open Air

MaYaN, Enforcer, Evil Invaders en For I Am King naar Dokk'em Open Air

door Filip van der Linden
372 views 2 minuten leestijd

De organisatoren van Dokk’em Open Air  hebben weer een aantal mooie bands vastgelegd voor vrijdag 28 en zaterdag 29 juni: de Nederlandse symfonische deathmetalband MaYaN, de Zweedse heavymetalband Enforcer, de Belgische speedthrashers van Evil Invaders en death metal/metalcoreband For I Am King uit Nederland komen naar Dokkum.
 
Er komt nog een band uit Friesland, Groningen of Drenthe bij op de affiche die het festival mag openingen. Aanmelden kan helaas niet meer, maar we zijn wel benieuwd.
 
Op Dokk’em Open Air komen een paar speciale bands, zoals het Vivaldi Metal Project. Dit Italiaanse all-starproject, met medewerking van muzikanten van o.a. Savatage, Stream of Passion, Within Temptation, Testament en Delain, giet De Vier Jaargetijden van Vivaldi in een superheavy powermetalsausje.
 
Ook Darkane is bevestigd voor Dokk’em Open Air. Deze Zweden gaan hun volledige debuutplaat Rusted Angel spelen, aangevuld met een bijzondere best-of-set. Ook marcheert de heavymetalfanfare Blaas of Glory over het Dokk’em-terrein. Ten slotte zijn er nog de Dragon Girls die ook dit jaar langs de boel in vuur en vlam zullen zetten.
 
De absolute headliner is evenwel King Diamond. Die heeft onlangs  een nieuwe clip online gezet voor A Mansion In Darkness (Live at The Fillmore). Die komt van de live-DVD/blu-ray Songs For The Dead Live. Deze DVD is deels opgenomen in Philadelphia en deels op Graspop Metal Meeting.
 
Tickets voor Dokk’em Open Air zijn verkrijgbaar via http://www.dokkemopenair.eu.
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00