Home » Vijf nieuwe namen voor Fortarock 2019

Vijf nieuwe namen voor Fortarock 2019

door Maurice van der Zalm
135 views 2 minuten leestijd

Met de bevestiging van Animals As Leaders, Katatonia, Bloodbath, Decapitated en Intervals zijn er vijf mooie namen toegevoegd aan het programma van FortaRock 2019. Waarbij Katatonia hun meesterwerk ‘Night Is The New Day’ uit 2009 integraal ten gehore zal brengen.
Eerder waren Amon Amarth, Behemoth, Symphony X, Atreyu, Amorphis, Cult of Luna, Enslaved, Uncle Acid And The Deadbeats, Kadaver, Monolord, Gloryhammer, Ne Obliviscaris, Power Trip, God Mother en Allegaeon al aangekondigd voor het festival, wat dit jaar plaatsvindt op 1 en 2 juni in het Nijmeegse Goffertpark. De kaartverkoop is reeds begonnen via  www.fortarock.nl. Op deze website is tevens informatie over de bands en alle praktische informatie te vinden.
FortaRock 2019 vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni in Goffertpark, Nijmegen. Het festivalterrein van FortaRock 2019 krijgt een soortgelijke indeling als afgelopen editie. Het spreekt voor zich dat er ook aan de innerlijke mens wordt gedacht en er zodoende volop keus zal zijn wat eten en drinken betreft. Ook is er uiteraard weer merchandise verkrijgbaar en in samenwerking met Metalfan.nl worden er signeersessies georganiseerd. Informatie over campings vind je binnenkort op onze website.
Voor alle informatie over het festival en kaartverkoop: www.fortarock.nl.
FortaRock 2019
Zaterdag 1 en Zondag 2 juni
Goffertpark, Nijmegen

Met o.a.: Amon Amarth, Behemoth, Amorphis, Animals As Leaders, Katatonia, Symphony X, Bloodbath, Atreyu, Cult of Luna, Enslaved, Uncle Acid And The Deadbeats, Kadaver, Decapitated, Gloryhammer, Ne Obliviscaris, Monolord, Power Trip, Intervals, Allegaeon en God Mother.
Tickets en kaartverkoop
Combi-tickets, early bird: € 70 (excl. €5 servicekosten)
Dagtickets (zowel zaterdag als zondag), early bird: € 40 (excl. €5 servicekosten)
Tijden
Deuren open zaterdag 1 juni: 11.00 uur / Aanvang: 12.00 uur
Deuren open zondag 2 juni: 12.00 uur / Aanvang: 13.00 uur

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00