Home » METAL-AID band uitgelicht: INNER CORE

METAL-AID band uitgelicht: INNER CORE

door Maurice van der Zalm
292 views 1 minuten leestijd

De bedoeling van het METAL-AID streamfestival was vanaf het begin om alle metalliefhebbers in de gehele wereld een dag vol uitstekende metal bieden en iedereen daardoor toch een festivalgevoel geven deze zomer. Dat gevoel is nog altijd springlevend en komt terug in het aanbod op zaterdag 25 juli.
Met alle metalliefhebbers bedoelen we ook alle metalliefhebbers. Het gevarieerde programma voorziet daar ook in. Voor de liefhebbers van female-fronted rock hebben we daarom vanaf 19.00 uur de Duitse band Inner Core op de line-up staan. De band bracht in 2018 het debuutalbum Soultaker uit via Echozone en werkt momenteel de laatste hand aan een nieuw album waar Inner Core het gebied van de symfonische metal verder verkent. Van het debuutalbum werden voor de singles Snowstorm en Blame een paar mooie video’s geschoten. De band is regelmatig live te vinden en speelde afgelopen maand voor het eerst sinds lange tijd weer een echt optreden met nieuwbakken drummer Hendrik Edelthalhammer .
De band rond zangeres Anna Rogg zal de liefhebbers van Evanescence en  Within’ Temptation een smakelijke set bieden met symfonische metal. Anna zal daarbij geholpen worden door Artus Schall (toetsen en zang), Massimo Giardiello (gitaar), Christoph Brandes (drums) en Richi Echeverria (basgitaar).
Vanaf 19.00 uur staat de band uit Lörrach centraal bij METAL-AID en geeft de variëteit aan bands aan gedurende deze dag van hét metalevent van 2020.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00