Home » Neem een vriend gratis mee naar Fortarock

Neem een vriend gratis mee naar Fortarock

door Maurice van der Zalm
273 views 2 minuten leestijd

Afgelopen zaterdag kregen we, omdat we kaarten hadden gekocht voor Fortarock, al te horen dat iedere kaarthouder een extra bezoeker mee kon nemen naar het festival. Vandaag werd het nieuws ook openbaar gemaakt via Fortarock.
Het festival staat bekend als één van de gezelligste en gemoedelijkste festivals van Nederland en heeft ieder jaar een mooi aanbod staan. De afgelopen jaren waren onder meer Parkway Drive, Slipknot, Volbeat en Nightwish geprogrammeerd en dit jaar kun je onder meer genieten van Amorphis, Symphony X, Amon Amarth en Behemoth.
Rockportaal zal op het festival aanwezig zijn voor een review.
Op de facebookpagina en de website kun je dit bericht vinden.
Afgelopen zaterdag hebben we via een mailing kenbaar gemaakt dat iedereen die een kaartje heeft voor FortaRock 2019, op vertoon van zijn ticket een tweede persoon gratis mee naar binnen mag nemen. Dit omdat aankomend weekend de 10e editie van het festival plaatsvindt en we dit met zoveel mogelijk mensen willen vieren! Deze actie is geldig voor iedereen met een gekocht e-ticket, dus ook voor mensen die nu nog kaarten willen kopen. Gezien het grote enthousiasme kijken we er naar uit jullie aanstaande zaterdag 1 en zondag 2 juni te mogen verwelkomen in het Goffertpark! De zon gaat volop schijnen, de Vagevuurtjes staan al koud en wij hebben er enorm veel zin in. 🤘
Tickets en meer info: www.fortarock.nl

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00