Home » Nieuwe namen Dynamo Metal Fest 2018

Nieuwe namen Dynamo Metal Fest 2018

door Marc Koetse
125 views 2 minuten leestijd

Dynamo Metal Fest bevestigd vier nieuwe namen voor de 2018 editie van het metalfestival. Sons Of Apollo, I Am Morbid, Havok en Leprous zijn toegevoegd aan de line-up. Eerder kondigde de organisatie Annihilator aan als eerste naam voor 2018. Dynamo Metal Fest vindt plaats op 14 juli 2018 in het IJssportcentrum te Eindhoven en tickets zijn in de verkoop via Ticketmaster.
De progressieve metalband Sons Of Apollo is in 2017 opgericht en bestaat uit topmuzikanten zoals Mike Portnoy (ex- Dream Theater), Derek Sherinian  (ex- Dream Theater), Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen, Trans-Siberian Orchestra), Billy Sheehan (Mr Big, ex-David Lee Roth) en Ron “Bumblefoot” Thal (ex- Guns N’ Roses). Het sterke debuutalbum Psychotic Symphony ligt sinds oktober dit jaar in de schappen en in 2018 krijgen metalfans dus de kans om deze supergroep live te zien!
Voormalig Morbid Angel frontman/bassist David Vincent en drummer Tim Yeung staan sinds begin dit jaar op de planken als I Am Morbid (vernoemd naar het bekendste nummer van de Amerikaanse groep) . De band speelt de beste nummers van de legendarische Morbid Angel albums ‘Altars of Madness’ (1989), ‘Blessed Are The Sick’ (1991) en ‘Covenant’ (1993). I Am Morbid trad afgelopen jaar een paar keer op in Nederland en zette telkens een strakke show neer met louter klassiekers.
Naast Sons Of Apollo en I Am Morbid spelen ook de Noorse progressieve band Leprous en de Amerikaanse thrashers van Havok op het  festival. De Canadese metalband Annihilator was al eerder bevestigd voor Dynamo Metal Fest. Er worden nog vier namen aan de line-up toegevoegd.
Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Een ticket voor het festival kost €25 euro, exclusief €2,50 aan servicekosten. Dynamo Metal Fest vindt plaats op 14 juli 2018 in het IJssportcentrum te Eindhoven.  Tickets voor het festival haal je hier!

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00