Home » Red House muziekveiling

Red House muziekveiling

door Eric van den Bosch
224 views 2 minuten leestijd

Red House logoJe hebt het misschien al ergens langs zien komen. Ruben Hoeke is samen met Erwin Musper een mediarondje aan het doen vanwege een bijzondere muziekveiling.
Het begon ooit met Musper, een Nederlandse engineer en producer die internationaal opviel met zijn werk op Def Leppard’s Hysteria en albums van Scorpions. In 1993 verhuisde hij naar de VS en volgden er klussen voor bijvoorbeeld Van Halen, Yngwie Malmsteen en Chicago, naast ook Nederlandse acts als Anouk, Hennie Vrienten en King Of The World.
In 2014 ging hij met muziekpensioen. In plaats van te verkassen naar een luxe optrekje in Florida ging hij naar Ecuador en bemoeiden hij en zijn vrouw Daniëlle zich met een weeshuis aldaar. Inmiddels is daar een non-profit voor opgezet, de MJM Foundation.
Ook Ruben Hoeke heeft zich er voor ingezet. Hij is al naar Ecuador geweest om daar de kinderen les te geven en een gitaar te doneren en nu heeft hij een veiling opgezet met Red House om een hoognodig nieuw onderkomen te financieren. Die veiling gaat plaatsvinden van 1 tot en met 31 december en het gaat van thuisconcerten, privéclinics en gitaren tot kunst, gouden platen en kaarten voor de Zwarte Cross. Deelnemers zijn naast Ruben Hoeke een hele stoet aan artiesten uit allerlei genres, waaronder Hennie Vrienten, George Kooymans, King Of The World, Jan Akkerman en Wende Snijders.
Zijn de veilingartikelen je te prijzig, dan kun je ook gewoon doneren. Een veiling voor en door muziekliefhebbers, dat moet een mooi resultaat kunnen opleveren.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00