Home » Resurrection Kings – Resurrection Kings

Resurrection Kings – Resurrection Kings

door Edwin Knip
116 views 1 minuten leestijd

RESURRECTION KINGS COVEREen nieuwe band uit Californië met oude, bekende gezichten. Aan de input kan het niet liggen, de ervaring die de leden van deze band meenemen, is gigantisch.
Gevestigde namen, zanger Chas West (Bonham, Foreigner, Diamond Head), gitarist Craig Goldy (Dio), bassist Sean McNabb (Lynch Mob, Dokken, Quiet Riot, Queensryche) en drummer Vinny Appice (Black Sabbath, Dio, Heaven & Hell). De heren staan garant voor een stevige portie rock. Stevige drums, gierende gitaren, alles is aanwezig. Livin’Out Loud is een typisch classic rock nummer. Het nummer was al vroeg gereed, de demo versie was zelfs de aanzet tot het vormen van deze supergroep. Who Do You Run To heeft een paar goed gitaarriffs en bijbehorende solo’s. Falling heeft een sterk refrein, dat goed blijft hangen. Don’t Have To Fight No More is een redelijk uptempo nummer, maar halverwege is er toch even een rustpuntje. Het rustigste nummer is Never Say Goodbye dat toch voor wat rust zorgt op dit album vol stevige stampnummers.
Het album kan volgens de bio beschreven worden als de ultieme mix tussen Whitesnake‘s ‘1987‘ en Dio‘s ‘Dream Evil‘. En daar is geen woord van gelogen. Liefhebbers van deze twee albums, kunnen zonder aarzelen dit album aanschaffen.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00