Home » Road Trip – Merry Go Round

Road Trip – Merry Go Round

door Edwin Knip
248 views 1 minuten leestijd

Road Trip is een solo project van Dave Hulatt, het album is een psychedelische reis door je eigen geest.
Hulatt speelde eerder in Dream Circuit en trad ook op als sessie gitarist bij onder andere Nick Turner en Dave Anderson van Hawkwind. In 2015 brengt hij de eerste EP van Road Trip uit met de titel Sun Daze. De muziek van Road Trip wordt geinspireerd door Pink Floyd, Hawkwind en Ozric Tentacles, maar ook door Nick Drake, Led Zeppelin en Rush.
Het resultaat is een mooi luister album vol progressive rock vermengd met psychedelische rock. Lange gitaarpartijen worden afgewisseld met stemmige piano stukken. Het album opent met het uptempo nummer Cracks In Space. De voorliefde voor science fiction auteurs als Philip Dick en George Orwell klinken door in de tekst, net als in het nummer Welcome To The Dark.
Light Of Perfection gaat over het licht van de zon en de energie die ons dat geeft. Her zorgt er voor dat we ons springlevend voelen, vrij en blij. The Rabbit Hole Of Time is een erg psychedelisch nummer en de bijbehorende clip is fantastisch. Het geeft goed weer wat je van het album kunt verwachten. Meerdere nummers op het album hebben een minimaal aan zang waardoor je je helemaal op kunt laten gaan in de muziek. Dit album is één van de verrassingen van deze maand, ga het vooral een keer beluisteren.

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00