Home » Rotersand naar P60 Amstelveen

Rotersand naar P60 Amstelveen

door Patrick Spruytenburg
179 views 1 minuten leestijd

Het Duitse trio Rotersand werd opgericht in september ’02 en kwam eind ’16 met ‘Capitalism TM’, hun vijfde album. De band tourde reeds met Assemblage 23, Covenant en maakte deel uit van VNV Nation’s Of Faith, Power and Glory tour. Nu komen ze naar Amstelveen voor een spectaculaire headline show! Supports van de avond zijn [:SITD:] en Future Lied To Us.
Rotersand is de kompaan die je al een decennium lang vergezeld tijdens je nachtelijke zoektocht naar post-industrial amusement. Rotersand is het beest dat pal naast je staat – het schopt, stompt, neemt je onverwacht in zijn greep om je nooit meer los te laten. Rotersand is een tevreden zwarte kat, spinnend op de leuning van de bank. Rotersand is de perfecte tegenstelling, het beste van beide werelden: the beauty and the beast. Het resultaat? Een ongekende, complexe elegantie die je alleen vindt in Rotersand.
Beats die je tot in je botten voelt, apocalyptische electro geluiden en extreem energieke live optredens. Sinds ’96 zijn dit de hoofdingerdiënten van [:SITD:], oftewel Shadows In The Dark. Dit Duitse drietal verzorgde in het verleden al remixes voor Oomph!, Suicide Commando en hoofdact van de avond Rotersand. Laatste album ‘Dunkelziffer’ kenmerkt zich door die typische, donkere [:SITD:] sound en die zal ook vanavond tot uiting komen.
Future Lied To Us is een nog pril project van grootheden uit de scène. Met leden uit Frozen Plasma, Rotersand en [:SITD:] worden de verschillende stijlen uit deze bands samengesmolten tot een nieuwe, interessante sound.
Wanneer: vrijdag 14 april
20:00 uur: deuren open
20:30 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00