Home » Sweet Bourbon – Born A Rebel

Sweet Bourbon – Born A Rebel

door Edwin Knip
234 views 1 minuten leestijd

De muziek voor een perfecte avond uit en van eigen bodem.
De achtkoppige band weet vanaf 2014 de Nederlandse clubs op z’n kop te zetten met enerverende shows. Het debuut Night Turned Into Day uit 2017 verrast menigeen door de variëteit van nummers. En nu is er Born A Rebel.
Ook hier weet de band te varieren, zo is Bourbon For You een snel nummer met een uptempo drum en orgelpartij. Zanger René van Onna heeft een stem die perfect bij deze muziek past, het is de stem die je verwacht te horen als je een band in een rokerig, donker café ziet spelen.  De backing vocals van Suzan Wattimena, Laura van der Vange en Henny Oudesluijs zorgen voor een mooi contrast.
Mrs.C. is een rustig bluesnummer en I Asked You A Question gaat richting Americana. En zo zorgt elk nieuw nummer weer voor een nieuwe sensatie. In het nummer The Beast overheerst de orgelpartij voor een groot deel, maar ook gitarist Chris Jansen weet een geweldige solo uit zijn gitaar te trekken. Lay Down Your Worries is een nummer om de dansvloer gevuld te krijgen, ook hier valt het op hoe lekker de nummers in het gehoor liggen.
Na het beluisteren van dit album kun je alleen nog maar hopen om deze band live te zien spelen. Want wat een feestje moet dat zijn! Er is geen ondermaats nummer te vinden op het album, en of het nu wel of niet je smaak is, je moet als luisteraar toegeven dat de band slim musiceert en pakkende nummers ten gehore brengt.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00