Home » Temtris – Shallow Grave

Temtris – Shallow Grave

door Edwin Knip
98 views 2 minuten leestijd

Temtris frontEen aanzwellende bas wordt aangevuld door een grunt partij. Zo opent Temtris de derde langspeler met het nummer Captured.

Na de stem van zangeres Genevieve Rodda gehoord te hebben, is het duidelijk dat de mix met de gruntpartijen van gitarist-zanger Llew Smith een uitstekende combinatie is. De zangpartijen van Rodda blijven de boventoon voeren, ondersteund door zware gitaarriffs, strakke basloopjjes en de stem van Smith. De Australische band bestaat verder uit gitarist Anthony Fox, bassis Adam Wotherspoon en drummer Ben Hart. Shallow Grave is het derde album van de band. Slave To The System, Shallow Grave en The Entity laten een enthousiaste drummer horen, die vol overgave zijn bass drums afranselt, snerpende gitaarsolo’s overgoten met de krachtige stem van Rodda. Silent Tears is het rustpunt op de cd, geen ballad, daar is het te stevig voor, maar de agressieve gitaarpartijen zijn geminimaliseerd. Er is daarentegen nog wel heel even ruimte voor de bassdrums van Hart. Na dit nummer gaat de cd weer in een opzwepend tempo door met de songs Forever Haunted en Darkness Lies. Als bonus nummer is Your Time Has Come toegevoegd, waarvan ook de videoclip op de cd staat. De cd staat vol met krachtige, melodieuze metal, lekkere basloopjes, strakke gitaarriffs en roffelende bass drums.
Een sterk album, door een ijzersterk team muzikanten dat live niet terugschrikt voor een eigen versie van Iron Maiden’s Number Of The Beast.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00