Home » The Covenant – Loophole

The Covenant – Loophole

door Edwin Knip
647 views 1 minuten leestijd

De, volgens OOR, laatste originele underground band van Nederland komt met een voorproefje voor het mini album waar de band momenteel aan werkt.
De band bestaat vanaf 1988, ondergetekende heeft nog een originele demo-cassette met de titel III liggen. Het vorige album The Story Of Bloody Stupid Cash – Into Her Arms dateert alweer van drie jaar geleden en nu is er de nieuwe single Loophole. De single is in één keer live ingespeeld in de eigen studio in Amsterdam-Oost. In het nummer kon zanger Frank van der Reep zijn frustratie kwijt over de schildklieraandoening waar hij mee kampt.
De band begon als hardrockband maar is qua sound de volgende jaren gegroeid richting bands als The Cult, Alice In Chains en The Doors. De band heeft acht albums uitgebracht. Ook het nummer Loophole is behoorlijk stevig en schept hoge verwachtingen voor het nieuwe album.
Op 29 november zal de band in De Melkweg optreden voor honderd gelukkige concertbezoekers. Dit jaar bestaat de Melkweg vijftig jaar en om dit te vieren, is The Covenant uitgenodigd om op te treden tijdens één van de jubileumprogramma’s.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00