Home » The Dirty Denims – Wanna be Famous

The Dirty Denims – Wanna be Famous

door rob@rockportaal.nl
129 views 2 minuten leestijd

The Dirty Denims - Wanna be FamousHeerlijk. Een band zonder pretenties welke simpelweg doet waar ze zin in heeft: rock ’n roll op standje plezier. De biografie van de band zet het uitstekend uiteen: “..Happy Hardrock. Catchy, dirty and cheap. Hoog meeschreeuw gehalte, niet bang om vies te worden én vooral niet moeilijk doen.”. Daar valt weinig op aan te vullen.
De plaat kicked er met opener 24 7 365 direct vrolijk en uptempo in. Iets wat de twee heren en dames niet meer los laten gedurende de vijf track tellende EP. Wellicht helpt het feit dat het op ’t moment van schrijven vrijdag is, maar deze jongen krijgt bij het beluisteren van Wanna be Famous zonder uitzondering zin om naar buiten te rennen, ’n pint in de hand te nemen en de voetjes van de vloer te gooien.
Het enige nadeel wat valt te bespeuren is dat, hoewel het stemgeluid van zangeres Mirjam perfect aansluit bij de muziek die het kwartet ten gehore brengt, ze helaas op sommige momenten de kracht ontbeert wat het geheel net wat meer body zou geven. Voornamelijk gedurende Hit me with your best shot komt dit goed naar voren.
Verder niets dan lof. Nederland mist bands als The Dirty Denims. Rauwe gitaar riffs, stampende drums en catchy uptempo melodielijnen. Allen samengevoegd tot een heerlijke bak rock muziek wat live mijns inziens enkel en alleen voor een feest kan zorgen. Ik zet ‘m nog eens op!

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00