Home » The Five Hundred, Defocus en Resolve komen met nieuw werk

The Five Hundred, Defocus en Resolve komen met nieuw werk

door Maurice van der Zalm
204 views 1 minuten leestijd

We worden aardig verwend deze week met  de prachtige nieuwe video van het Nederlandse Another Now en ook The Five Hundred, Defocus en Resolve komen met nieuw werk.
The Five Hundred 
Met het album Bleed Red werd duidelijk dat The Five Hundred uit Nottingham wel wat in zijn mars heeft en ondertussen laat de band beetje bij beetje horen wat het nieuwe album A World On Fire in petto heeft. Met de derde single Our Demise stelt de band zeker niet teleur want de metalcore die deze Engelse band neerzet draagt ook weer het karakteristieke stempel van de band. A World On Fire wordt op 30 juli uitgebracht door Long Branch Records.

Resolve
Een ander metalcorelabel Arising Empire komt met de nieuwe single Seasick Sailor van Resolve. De nieuwe single werd ook gepresenteerd tijdens de gratis livestream afgelopen woensdag waar naast Resolve ook Landmvrks van de partij was.

Defocus
Uit dezelfde stal komt Defocus die zeker niet onderdoen voor de bovenstaande bands. Defocus komt op 2 juli met het album In The Eye Of Death We Are The Same. Een waarheid als een koe en de metalcore op de nieuwe single Disease is daarmee uiterst besmettelijk.

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00