Home » Thy Art Is Murder naar Melkweg met uitmuntend voorprogramma

Thy Art Is Murder naar Melkweg met uitmuntend voorprogramma

door Maurice van der Zalm
359 views 2 minuten leestijd

We naderen het einde van het jaar met uitzicht op een zwarte pietenloos Sinterklaasfeest, een familieloos kerstdiner en een vuurwerkloos oud en nieuw. Daar tegenover staat het vooruitzicht dat er een vaccin gaat komen vanaf januari 2021. Of dat afdoende gaat zijn voor covid-19 en ervoor gaat zorgen dat de festivals weer doorgaan volgend jaar weet nog niemand, maar eind 2021 moet het toch wel mogelijk zijn om weer naar concerten te gaan. En de Melkweg in Amsterdam heeft dan ook meteen een dijk van een avond geboekt op 18 december 2021.
Ze hebben namelijk een line-up bij elkaar gezet waar menigeen kippenval van krijgt. De deathcoregiganten van Thy Art Is Murder komen wederom naar Amsterdam en nemen maar liefst vier bands mee. Malevolence en King 810 bijten de spits af en daarna kunnen we helemaal los met de metalcore van Alpha Wolf en dé band van het jaar Orbit Culture.
Zaterdag 18 December verwelkomen wij een kneiter dikke metalcore package in Melkweg. Thy Art Is Murder is misschien toch echt wel een van de beste deathcore bands van dit moment. De band uit Australië gebruikt muziek als platform om de wereldwijde problemen op religieus, politiek en sociaal vlak aan te kaarten. Vorige zomer verscheen het album “Human Target“ en met deze plaat op zak en maar liefst vier dikke support acts in de tourbus komen de heren Europa een poepie laten ruiken! De avond wordt afgetrapt door Malevolence, hardcore metal uit Engeland vervolgens nemen King 810, heavy metal uit Michigan USA, Australische metalcore band Alpha Wolf en de melodische death-groove band Orbit Culture Melodic het stokje over voordat Thy Art is Murder het dak eraf blaast. Vergeet zeker je oordoppen niet want dit wordt een avond vol pompen, raggen, beuken en moshen, oh man, wij kunnen dus echt niet wachten! (bron: website Melkweg)
De voorverkoop start maandag 7 december 2020 om 11:00 uur . https://www.melkweg.nl/nl/agenda/thy-art-is-murder-18-12-2021
Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00