Home » Tijd voor wat video's van The Disaster Area, Apocalyptica, In Flames en Shadow Of Intent

Tijd voor wat video's van The Disaster Area, Apocalyptica, In Flames en Shadow Of Intent

door Maurice van der Zalm
258 views 3 minuten leestijd

De storm van gisteren is gaan liggen en op deze rustige mooie herfstdag is het tijd om het binnen even te laten stormen met een aantal nieuwe en een “oude” video.
The Disaster Area
Het album Alpha // Omega van The Disaster Area is een jaar oud. Het album is goed ontvangen en met Glasshearts gaat de band verder met een gloednieuwe compositie. De single kan ook gezien worden als een voorproefje op de Europese tour met Eskimo Callboy en We Butter The Bread With Butter die helaas Nederland voorbij gaat. Vanaf januari zal The Disaster Area To The Rats And Wolves vergezellen op hun afscheidstour.

Apocalyptica
Wie had toch ooit kunnen denken dat je met een coverversie van Metallica op cello zo’n langdurige en succesvolle carrière kunt opbouwen zoals Apocalyptica doet. 10 januari 2020 brengt de band het nieuwe studio-album Cell-0 uit via Silver Lining Music. De eerste single Rise is van een prachtige video voorzien. Lisa Mann, die al eerder video’s voor de band verzorgde zegt over de video: “The idea was to make a video that was whimsical and captivating, that would transport the viewer into an alternate dimension that mirrors our society and today’s importance of compassion and empathy.  Characters in this world fall and rise again, and ultimately come together to help each other rise.”
Apocalyptica: “Rise is a statement of hope, there is always a brighter side, no matter how dark or hopeless things seem to be.  To believe in good and beauty, staying true to yourself and not giving up on that.
In februari komt de band voor twee optredens naar de Benelux.
Feb 2 2020   Sportpaleis, Antwerp, Belgium
Feb 9 2020   Afas Live, Amsterdam, The Netherlands

In Flames
Eén van de betere albums van 2019 is I, The Mask van In Flames. De band heeft geen verdere introductie nodig omdat ze al jarenlang de Gothenburg Sound tot in de perfectie weten neer te zetten op de laatste albums. Voor We Will Remember heeft de band een lyricvideo online gezet.

Shadow Of Intent
Gedurende het jaar ontglipt je nog wel eens het een en ander. Daar valt niets aan te doen. Totdat je zoon je een linkje stuurt met de mededeling dat je deze video absoluut moet gaan bekijken en vooral het middenstuk extra hard moet gaan afspelen. Hij heeft over het algemeen altijd gelijk en ik ben meteen verkocht. Barren And Breathless Macrocosm ft Trevor Strnad (The Black Dahlia Murder) van Shadow Of Intent komt op je af, raakt je en voor je het weet ben je even vijf minuten compleet van de wereld. De band uit Connecticut bestaat sinds 2013 en deze compositie is afkomstig van het laatste (en vierde) album Melancholy uit 2019.

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00