Home » Tusky – What's For Dinner?

Tusky – What's For Dinner?

door Edwin Knip
342 views 1 minuten leestijd

Met een flinke verschuiving in de personele bezetting slaat Tusky weer toe.
Het tweede album is er dan toch eindelijk. In 2018 wist Tusky vriend en vijand te verrassen met het debuut Rated Gnar en na een wisseling op de zang en bas brengt de band haar tweede album op de markt. De huidige samenstelling bestaat uit gitarist/zanger Vladimir Stevic, gitarist Sjors van Reeuwijk, bassist Quirin Wijgers en drummer Bas Allein Richir.
De band brengt tien snelle punknummers in amper een half uur tijd. Gesteund door een eigen stripreeks en een nieuwe single video in mei is de band klaar om de muzikale wereld te veroveren. Post Apocalyptic Raftovers is de razendsnelle opener van het album, gevolgd door We’re Going Out Again. Duidelijk verstaanbare teksten en ruig gitaarwerk worden onderbouwd door solide baswerk en een uptempo drum.
Trial & Terror begint met een fijne gitaarpartij die langzaam opbouwt tot een niets ontziende muzikale bulldozer. Waar Lemonparty nog niet de twee minuten aantikt is Bliss met net iets meer dan vijf minuten het langste nummer. Tien nummers lang houdt de band hetzelfde tempo en dezelfde energie vast. Met dit album weet de band verwachtingen te scheppen voor enthousiaste en energieke live shows. Na het beluisteren van dit album kan ik een bezoek alleen maar aanmoedigen.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00