Tyketto goes Zoetermeer!

De Amerikaanse hardrock band Tyketto scoorde in de nineties hits met nummers als Forever Young, Wings, Seasons en Standing Alone. Ze gingen even uit elkaar maar kwamen terug in 2000. De mega getalenteerde multi-instrumentalist en vocalist Danny Vaughn staat garant voor een kwaliteitsoptreden. Dat heerlijke geluid dat ergens zit tussen Bon Jovi en Whitesnake is geschikt voor een breed publiek. Nu staan deze hardrock iconen gewoon in Zoetermeer bij de Boerderij.

Alsof we daar al niet blij genoeg van worden is het voorprogramma Tiffany Kills. Tiffany Kills is John Jaycee Cuijpers (een van de sterkste zangers en frontman van Nederland en bekend van oa Praying Mantis, AYREON, Cooper Inc.), Mathias Dieth (U.D.O.), Christian Tolle (Steve Lukather, Doug Aldrich), Tom Wetzels, Tom Baer en Mendy Sneijers. We heben Jaycee in diverse formaties aan het werk gezien en we durven te stellen dat de beste man de Nederlandse Dio is.

Het spreekt voor zich dat wij van Rockportaal op 12 mei ook koers zetten naar Zoetermeer om de Boerderij met een bezoekje te vereren.

Related posts

17 Nieuwe namen voor Lowlands

Timetable Engel of Deathfest bekend!

Simone Simons kondigt debuutalbum Vermillion aan