Home » Update Fortarock

Update Fortarock

door Maurice van der Zalm
79 views 2 minuten leestijd

30 november konden we voor het laatst een update geven over het Fortarockfestival 2019. In zeer korte tijd werden we getrakteerd op een aantal mooie namen. De kaartverkoop werd gestart op 1 december met daarin de early-birdtickets. En toen bleef het stil. Toen bleef het heel lang stil, todat de termijn van de early-bird verstreek. Kort daarna (op 4 januari 2019) werd er aangegeven dat deze termijn verlengd zou worden en vol verwachting klopte ons hart. De organisatie heeft de termijn wederom verlengd en plaatst de volgende informatie op hun facebookpagina.
Metal- en rockliefhebbers, we zijn jullie een verklaring schuldig waarom het allemaal zo lang duurt. Tot twee keer toe heeft er in de afgelopen periode een door ons gewenste headliner op het laatste moment afgehaakt voor de zaterdagprogrammering van FortaRock 2019. Dit om verschillende redenen waar wij geen invloed op hebben gehad. Dit is niet alleen vervelend voor ons, maar ook en vooral voor jullie, dat beseffen wij maar al te goed. Mede door vakanties en feestdagen verliep in december sowieso de zoektocht naar een waardige vervanger wat moeizamer dan verwacht. Zeker omdat vele acts hun tourplannen al gemaakt hebben. Inmiddels is iedereen weer volop aan het werk en bereikbaar. We verwachten dan ook spoedig de afsluiter voor de zaterdag bekend te kunnen maken. De oplettende fan heeft het wellicht al opgemerkt; dit betekent dat Amon Amarth de zondag afsluit.
Om dit bericht toch met een positieve noot te eindigen; eind deze week maken we weer een aantal nieuwe namen bekend! Daarnaast zal de early bird verkoop doorlopen totdat de afsluiter voor de zaterdag bekend is gemaakt. We zijn er ondanks de recente tegenslagen van overtuigd dat 2019 weer een geweldige editie gaat worden. We rekenen hierbij natuurlijk ook op jullie, trouwe bezoekers en fans!

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00