Home » Vlad In Tears op feestje voor 20 jaar Rock Inc

Vlad In Tears op feestje voor 20 jaar Rock Inc

door Filip van der Linden
163 views 1 minuten leestijd

Het Nederlandse productiehuis, muziek-distributie bedrijf en opnamestudio Rock Inc. Entertainment bestaat twintig jaar en viert dit op 23 november in De Bosuil in Weert. Vanaf 16.45 uur vindt in het Muziekcentrum in Weert het zogenaamde Rock Inc. Festival plaats. Nieuwe bands en artiesten krijgen hier de kans zich te presenteren.
Rock Inc. Entertainment is een plek waar bands en artiesten terecht kunnen voor opnames, distributie (fysiek en digitaal), podiumondersteuning en online-marketing. Ondersteuning en support van nieuw talent wordt gezien als een belangrijke investering voor de toekomst van de muziekindustrie. De bekendste band uit het roster is misschien wel Zinatra. Die brachten zopas een nieuwe single uit, maar staan niet op dit festival.
Singer-songwriter Steven Beelen uit Tungelroy nam onlangs zijn eerste album op bij Rock Inc. Entertainment en zangeres GG Joanne uit Valkenburg werkt op dit moment aan haar debuutalbum. Deze artiesten en nog o.m. Vanderlinde uit Groningen en metalact Elizium krijgen de kans zich op 23 november te presenteren. Metalband Vlad In Tears uit Berlijn fungeert als headliner. Daarnaast is er een cd-markt en worden er albumpakketten uitgedeeld.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=wKaAbJmbxWU

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00