Home » VNV Nation naar Effenaar Eindhoven

VNV Nation naar Effenaar Eindhoven

door Patrick Spruytenburg
178 views 1 minuten leestijd

Vlaggendragers van de futurepop terug naar Effenaar met nieuw album ‘Noire’.
Met succesvolle tournees over de hele wereld, denderende shows op alle grote festivals (van Lowlands tot Coachella tot Summer Darkness) en met vele tienduizenden verkochte albums, is VNV Nation zonder twijfel dé futurepop-act bij uitstek. Knallende beats en synths met charismatische zang en pakkende teksten brengt het publiek overal tot een euforische climax. VNV Nation gaat dan ook voor niets dan de overwinning; het motto luidt: Victory Not Vengeance! Deze herfst verschijnt het nieuwe album ‘Noire’, het eerste studioalbum in 5 jaar.
Ze trekken een muur op van melancholische gitaarwaaiers met een pulserende kraut beat om de trip kracht bij te zetten. Holygram is donker, maar tegelijk veelkleurig en heeft een sound om van te smullen.
Cybergothic Syndrome Reünie Afterparty
Cybergothic Syndrome was jarenlang de toonaangevende Dark Underground dansavond van Brabant. Op 19 oktober vindt de Cybergothic Syndrome Reünie Editie plaats in Effenaar te Eindhoven; Resident DJ -X-X-X- & DJ KRAT zullen samen met de danseressen van VIXXXEN een gedenkwaardige dansavond neerzetten aansluitend op het optreden van VNV Nation met alle hits, tips & classics uit de afgelopen 20 jaar vanuit de Dark Underground scene.
Wanneer: vrijdag 19 oktober
19:30: deuren open
20:15: aanvang
Rockportaal is aanwezig voor een live review.
bron: website effenaar

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00