Home » Win kaartjes voor Complexity Fest!

Win kaartjes voor Complexity Fest!

door Jochem van der Steen
7,K views 1 minuten leestijd

COMPLEXITY FEST keert terug naar de zalen van de Patronaat-locatie voor de eerste editie terug in volle glorie post-pandemie. Op zaterdag 25 februari 2023 vindt Patronaat’s festival voor avontuurlijke en grensverleggende zware muziek weer plaats.

De namen die zijn aangekondigd zijn AIMING FOR ENRIKE, AUTHOR & PUNISHER, BIRDS IN ROW, CROWN COMPASS, IRON JINN, KLAKMATRAK, NEPTUNIAN MAXIMALISM, NORAH, OATS, STAKE, POUND, TUSKAR, YOUFF, ZETRA en het melancholische collectief KAYO DOT, dat een exclusieve 20-jarig jubileumshow speelt van hun cultalbum ‘Choirs of the Eye’ uit 2003. Afsluiter zijn de Zweedse ‘vampire lords’ in TRIBULATION.

En daar houdt het niet bij op, want tijdens de afterparty in de gloednieuwe CLUB3 gaan we tot in de vroege uren door met sets door POLYGORGON, BEHRINGER ESCAPE PLAN en CURLING.

Wil je daar bij zijn? Dat kan, we mogen in samenwerking met het festival een duo ticket weggeven. Ga  snel naar het bericht op onze Facebook pagina, klik op Like en tag de persoon met wie je graag naar het festival wil. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00