Home » Prijswinnaars bekend!

Prijswinnaars bekend!

door Jochem van der Steen
7,K views 1 minuten leestijd

We zijn verheugd te vertellen dat we een winnaar hebben voor onze prijsvraag waar je kaartjes kon winnen voor De Vloek van Twenthe. We wensen winnaars Robbie en Jill veel plezier op het festival.

Nog even ter herinnering…

Vloek van Twenthe biedt podium aan beginnende bands, talent uit de regio maar ook zeker grote internationale bands. De line-up van het underground metal festival is inmiddels bekend: Teethgrinder, The Void’s Embrace (Duitsland), Asgrauw, Ciconia (Spanje), Caffas Rain, Dj-Onko en Dumpvalve.

De eerste editie van het festival was voor de bezoekers een welkome verrassing na de corona periode, toen men stond te springen om eindelijk weer eens los te kunnen gaan. “We kregen alleen maar complimenten. “De onbevangen sfeer, de bands die voor velen boven verwachting goed waren. De mensen vonden het fantastisch en wij daarom ook” aldus de organisatie.
Ook dit jaar wordt er weer geprobeerd een breed publiek aan te spreken, met veel verschillende stijlen metal, maar ook zeker hardcore.

Zo komen er met Teethgrinder en Asgrauw 2 geweldige Nederlandse grootheden, die beiden een nieuwe plaat uit hebben en daarmee de zaal zeker omver gaan beuken. Voor de internationale allure zorgen de Duitsers van The Void’s Embrace en de Spanjaarden van Ciconia, waarvan laatstgenoemde ook nieuw werk ten gehore zal brengen.
Om de cirkel rond te maken speelt er ook aanstormend, regionaal talent: Caffas Rain (omgeving Enschede), Dumpvalve (Vriezenveen) en DJ-Onko (Rotterdam) zijn de jonge honden die deze editie met bakken energie zullen overladen.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00