Home » Within Temptation brengt nieuwe single Entertain You uit

Within Temptation brengt nieuwe single Entertain You uit

door Maurice van der Zalm
141 views 2 minuten leestijd

Within Temptation brengt op 8 mei de gloednieuwe single ‘Entertain You’ uit – een verrassend snelle opvolger van het 7e studioalbum ‘RESIST’, dat op 1 februari 2019 uitkwam.

Within Temptation bevindt zich de laatste jaren niet alleen toerend, maar ook creatief op een piekmoment. “Zowel in de muziek als in de wereld om ons heen verandert er op dit moment ontzettend veel, en voor ons werkt dat creatief enorm stimulerend. We zijn altijd een band geweest die verandering omarmt en deze single laat dat meer dan ooit horen. Voor velen zal onze nieuwe song absoluut een shocker zijn”, aldus Sharon den Adel. ‘Entertain You’ komt slechts één jaar na de release van ‘RESIST’, het 7e studioalbum dat alle verwachtingen overtrof. Zo kwam ‘RESIST’ wereldwijd binnen op verschillende Top 10 posities, waaronder op de eerste plaats van de officiële Duitse hitlijsten. En nu is er alweer nieuw materiaal.
150.000 verkochte kaarten in 8 landen

‘Entertain You’ wordt uitgebracht op vrijdag 8 mei 2020 – de dag waarop de laatste show van de uitgestelde Worlds Collide Tour had moeten plaatsvinden. De Worlds Collide Tour die Within Temptation samen met Evanescence gedurende de maand april langs de grootste stadions van Europa zou brengen, is door de snelle verspreiding van het COVID-19 virus verplaatst naar september 2020. Op het tourschema staan onder meer de indrukwekkende O2 Arena in London, AccorHotels Arena in Parijs, Velodrom in Berlijn en Palais 12 in Brussel, en de band verkocht dan ook binnen enkele weken 150.000 kaarten in 8 landen – een unieke prestatie voor een Nederlandse band. Naast de Europese shows, speelt de band tijdens de tour ook twee keer in de Ziggo Dome. En wat de fans kunnen verwachten van de aankomende tour? “Een spektakel groter dan ooit ”, aldus den Adel. “We staan bekend om onze live performance met spectaculaire decors en effecten, maar deze tour gaat alle voorgaande optredens zonder twijfel overtreffen”.
Worlds Collide Tour Benelux: 
8 september 2020: Ziggo Dome, Amsterdam NL
9 september 2020: Ziggo Dome, Amsterdam NL
11 september 2020: Palais 12, Brussels, BE
12 september 2020: Palais 12, Brussels, BE

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00