Home » Within Temptation: The Aftermath – A Show In A Virtual Reality

Within Temptation: The Aftermath – A Show In A Virtual Reality

door Maurice van der Zalm
279 views 3 minuten leestijd

Spectaculaire liveshows en rock & metal crossovers: het is duidelijk dat Within Temptation nooit voor de gebaande paden kiest. En de band gaat nu nog een stap verder met de aankondiging van een show van buitenaardse proporties: Within Temptation: The Aftermath – A Show In A Virtual Reality.
Sharon den Adel: “Tijdens de pandemie zagen we het niet zitten om een livestream te doen. De magie van het horen en zien van een band die een show geeft – in combinatie met de energie van het publiek, is iets dat je gewoonweg niet zomaar nabootst. Gedurende lange tijd wisten we niet hoe we een online show konden vormgeven. Maar één ding wisten we wél: we wilden geen concessies doen op een livestream, als we ook iets konden bieden dat intrigerend, spectaculair en mythisch was.”
En ineens was het daar: een wereld die we konden vormen tot onze wildste fantasieën en waarin we als band konden optreden met behoud van de dynamiek en magie van onze traditionele liveshow. We presenteren: ‘The Aftermath – A Show In A Virtual Reality’: een show die zich afspeelt op verschillende locaties van een post-apocalyptische wereld. Een wereld waarin het onduidelijk is of het menselijk ras het heeft overleefd. Het is een zoektocht naar het waarom van de vernietiging en de nalatenschap van de mensheid,” – Sharon.
‘The Aftermath’ is een online show die dankzij de allernieuwste technologie de band in staat stelt de grenzen van de werkelijkheid op te rekken. Gedurende de show speelt Within Temptation nieuw en oud materiaal in vier verschillende werelden en voegen gastzangers van over de hele wereld zich bij de band voor grootse duetten in nog grootsere settingen.
Data:
– 8 juli 2021, Europa (20.00 uur CEST / 19.00 uur BST).
– 9 juli 2021, Noord- en Zuid-Amerika (20.00 uur ET (UTC-4) / 17.00 uur PT (UTC -7) / 21.00 uur BRT (UTC3) / 19.00 uur CST (UTC -5).
Tickets zijn verkrijgbaar voor 24,99 euro per persoon of 29,99 euro (twee personen of meer in één kamer) via www.within-temptation.com.
Een nieuwe single: ‘Shed My Skin’
Naast het spectaculaire evenement kondigt de band ook de release aan van de gloednieuwe single ‘Shed My Skin’, die twee weken voor de show uitkomt. Voor dit nummer heeft Within Temptation haar krachten gebundeld met de Duitse metalcore band Annisokay. Dit heeft geresulteerd in niet alleen een verfrissende samenwerking, maar ook een bombastische metal anthem.
‘Shed My Skin’ is te beluisteren vanaf 25 juni 2021 via alle streamingdiensten. De videoclip zal officieel in première gaan op 8 en 9 juli 2021 tijdens Within Temptation: The Aftermath – A Show In A Virtual Reality.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00