Home » A (W)HOLE lot of video's van onder meer Drip Fed Empire, Reternity en Black HOLE Deity

A (W)HOLE lot of video's van onder meer Drip Fed Empire, Reternity en Black HOLE Deity

door Maurice van der Zalm
141 views 2 minuten leestijd

Toevalligerwijs kreeg ik twee video’s met het woord HOLE in de titel. Een mooie aanleiding om een verzamelingetje te presenteren.
Drip Fed Empire
Geïnspireerd door The Prodigy, Rammstein en Author & Punisher werd er een eigen sound gefabriceerd en presenteert Drip Fed Empire de nieuwe single The HOLE. Zoals zovele singles is ook deze compositie geschreven in complete isolatie door Covid-19 en verhaalt over de hoe dit virus onze wereld heeft beïnvloedt. Een reflectie hoe we ‘uitgeleverd’ zijn aan de digitale devices om zo onze sociale contacten in stand te houden. Daarnaast is het een protestsong naar de bedrijven, media en overheden die ons manipuleren met hun waarheid en met wat zij noemen ‘het nieuwe normaal’.

Reternity
Reternity kwam met de video bij de single No Deeper HOLE dat afkomstig is van hun laatste album A Test Of Shadows. De band is momenteel aan het werken aan een nieuw album.

Black HOLE Deity
Fans van Vader en Morbid Angel kunnen hun hart ophalen bij de ‘nieuwe’ deathmetalsensatie Black HOLE Deity dat gevormd wordt door Cam Pinkerton en Chris White (oprichters van Chaos Inception). Alec Cordero (Cruelty Exalted, Calcemia) en Mike Heller (Malignancy, Fear Factory, Raven) werden erbij gehaald en de band nam de eerste EP Lair Of Xenolich op.

En dan waren er nog een paar oudjes die in het rijtje passen.
Wind Rose
Via Napals Records kwam Wind Rose half 2019 met de video bij Diggy Diggy HOLE.
“Mining is one of the most important activities for a Dwarf, naturally Wind Rose needed a theme song for this great honor of collecting these jewels from the soil, so sing with us with pride!!“

Code Orange
Afgelopen jaar kwam Code Orange met de akoestische cover van Down In A HOLE. Een compositie die terug te vinden is op het album Under The Skin.

Black Crucifixion
In 2018 bracht Black Crucifixion het album Lightless Violend Chaos uit via Spinefarm Records. Afkomstig van dit album is Black HOLE Metal.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00