Home » Anti-Mortem – Anti-Mortem

Anti-Mortem – Anti-Mortem

door Edwin Knip
252 views 1 minuten leestijd

Voor het eerst in acht jaar tijd komt het Southern Rock kwintet Anti-Mortem met nieuw materiaal.
Dit acht nummers tellende album wordt uitgebracht als EP en staat vol met ruige, vuige rock. Expliciete teksten, stevig gitaarwerk en agressieve vocalen domineren de acht nummers. De band bestaat uit zanger Rado Romo, gitaristen Arik Hanradt en Nevada Romo, bassist Jessie Marin en drummer Timmy Braun. De leden komen voort uit de bands Texas Hippie Coalition en Sign Of Lies.
De eerste single en tevens opener van de EP is het niets verhullende STFU. Deze afkorting staat voor waar de band voor gaat  “you don’t have to see my side, you don’t have to apologize…just shut the fuck up“. En uiteraard zorgen dit soort teksten in de VS voor een extra aantekening, een parental advisory wat in de praktijk betekent dat er juist meer verkocht gaat worden van jouw product.
De hele EP duurt slechts 24 minuten, na de openingstrack hebben we meteen het langste nummer gehad. In het nummer Raca komen de extreme vocalen van Rado Romo uit zijn tenen. Ook op Money weet hij zijn stempel te drukken met zijn vocalen. De muziek is stevig, af en toe wat loom en zit solide in elkaar. In het nummer Oh Yeah neemt de band wat gas terug en het nummer komt dan ook minder overweldigend binnen als de voorgaande tracks.
Met acht nummers die overstromen van de energie en passie levert Anti-Mortem na lange afwezigheid weer een sterk album af.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00