Home ยป Ayreon kondigt release voor 01011001 – Live Beneath The Waves aan

Ayreon kondigt release voor 01011001 – Live Beneath The Waves aan

door Maurice van der Zalm
231 views 3 minuten leestijd

Een Ayreonconcert is niet zomaar een concert. Het is een bijzondere gebeurtenis waarvoor liefhebbers uit meer dan zestig landen afreizen naar de zaal. Je kunt zelfs met de keur aan muzikanten en zangers/zangeressen spreken van een unieke gebeurtenis wanneer je aanwezig kan zijn bij zo’n concert. Voor het concert 01011001 – Live Beneath The Waves werd er naast de muziek van alles uit de kast getrokken om het publiek mee te nemen in de wereld van Ayreon. Tilburg was getransformeerd in Ayreontown, er was een zeer uitgebreide pop-upmarkt en de dolbysurroundervaring in de zaal zelfs was bijzonder om mee te maken.

Mastermind Arjen zegt zelf over deze show : “01011001 is one of my favourite Ayreon albums, and putting this show together was really exciting and rewarding. When I first approached the cast and crew via email, messaging, etc., within minutes I got back the most heartwarming and enthusiastic reactions. Everyone was excited about helping me bring the album to life..”

Voor iedereen is de show nu beschikbaar want Mascot Label Group en Arjen Anthony Lucassen hebben aangekondigd dat de liveregistratie op 17 mei zal worden uitgebracht in diverse formaten/soorten.

Maar….er is nog meer, want 17 mei zal Arjen, samen met Robert Soeterboek ook het album The Long-Lost Songs van het project Plan Nine uitbrengen. Hierop staan elf originele composities die allemaal een link hebben naar de 70’s en 80’s.

Alle is nu verkrijgbaar als pre-order in de Mascot Webstore.

Om je alvast warm te maken hier twee video’s. In onze review kun je lezen hoe het was: Ayreon – 01011001 Live Beneath The Waves- 013 (Tilburg) 15/09/2023 – Rockportaal.nl

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00