Home » Cannibal Corpse naar Dynamo Eindhoven

Cannibal Corpse naar Dynamo Eindhoven

door Patrick Spruytenburg
173 views 1 minuten leestijd

Op de dag des heeres, een dikke pot Deathmetal, jawel, Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder en het Frans In Arkadia komen Eindhoven een flink schop zijn kont geven!
Zeg je oldschool Deathmetal, dat zeg je Cannibal Corpse, of voor de Metal-leken, die band met die gruwelijk lekkere lompe bak herrie uit de film “Ace Ventura”. Begonnen in de 80s, een band moet tig vette platen gevuld met de betere Deathmetal en teksten over over moord en expliciete marteling. Dat de band regelmatig door ouders en leerkrachten werd aangehaald als het foute voorbeeld, was dan ook niet onverwacht. In een aantal landen liggen de platen en Merchandise hier door niet in de schappen. Verwacht geen vernieuwing in de stijl van de New Yorkers, Cannibal Corpse is en blijft trouw aan hun geluid, gelukkig!!!
Michigans trots op gebied van melodieuze deathmetal bands komt naar Nederland! The Black Dahlia Murder, vernoemt naar de moord op actrice Elizabeth Short, aka The Black Dahlia, bracht hun 7e studioalbum Abysmal uit met hierop regelrechte knallers als Vlad, Son of the Dragon, Receipt en Threat Level No. 3. De nieuwe plaat staat inmiddels voor de deur, en die zal ongetwijfeld wel weer flink gaan knallen. Met hun doordachte en serieuze muziek afgewisseld met veel humor en grappen komen zij het podium van Dynamo onveilig maken!
Wanneer: zondag 11 maart
19:00 uur: deuren open
20:00 uur: aanvang
Rockportaal is aanwezig voor een live revew.
bron: website dynamo

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00