Home » Venom naar Dynamo Eindhoven

Venom naar Dynamo Eindhoven

door Patrick Spruytenburg
224 views 2 minuten leestijd

Vanavond mogen we onder andere Venom Inc op het Dynamo podium ontvangen. Venom Inc is op zanger Cronos na, de oerbezetting van Venom, dus met Mantas op gitaar en Abaddon achter de drumkit. Venom is de band die in 1979 de blauwdruk maakt voor Speed, Black en Thrashmetal, denk aan klassieke platen als “Welcome To Hell” en “Black Metal”. Venom Inc is het bijna origineel, de band waar het toendertijd allemaal om draaide, hard, snel, duister en potverdikkie goed!
Dik technische Deathmetal met hier en daar een flinke flart Grindcore. De bekende wall of sound van de New Yorkers Suffocation is inmiddels (inter)nationaal berucht en vulde elke zaal en festival met hun bulldozer geweld.
Ja wij zijn fan, groot fan van Evil Invaders, de Belgische Thrashkanonnen die wat ons betreft het fijnste uit Belgie is sinds zure mayo en Belse biertjes! Nooit gehoord van Evil Invaders? Nou, denk aan early Metallica, Exodus, Motörhead, Kreator, Mercyful Fate, Overkill, Death, Black Sabbath, met de energie van 15 kerncentrales en je krijgt Evil Invaders…. dat dus!
Uit Sao Paula Brazilië komt Thrash Trio Nervosa, 3 dames die snappen waar het gaspedaal te vinden is. De band is overal ter wereld een graag geziene gast op de podia, en touren zich dan ook helemaal wild. De plaat “Agony” is de getuige dat veel spelen een knetter fijne plaat oplevert!
Uit Quebec komt Aeternam, een band die sinds 2010, Canada en omstreken een flinke fanbasis aan het bouwen is, nu is Europa aan de beurt.
Wanneer: vrijdag 16 maart
18:40: deuren open
19:05: Survive
19:50: Aeternam
20:35: Nervosa
21:20: Evil Invaders
22:25: Suffocation
23:35: Venom Inc
Rockportaal is aanwezig voor een live review.
bron: website dynamo

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00