Home » Changing Tides heeft je hulp nodig voor het Impericon Fest

Changing Tides heeft je hulp nodig voor het Impericon Fest

door Maurice van der Zalm
130 views 2 minuten leestijd

In 2019 wist Changing Tides met de gelijknamige EP al hoge ogen te gooien in de metalwereld, in het bijzonder die van ons kikkerlandje. Eind vorig jaar werd metallievend publiek verrast met een nieuwe video bij Guided.
De nieuwe single Guided hebben de heren vergezeld van een heuse videoclip die er professioneel en aantrekkelijk uitziet en de vibe van de muziek netjes visualiseert. Muziek waarin de melodie je meeneemt op een rimpelloze reis tot de zang je met een hagelbuitje prikkelt. Gaandeweg wordt het geluid zwaarder en zwaarder en verschuift het metalcorekarakter dik en vet naar een deathcore-achtige groove waarin de zang als donder en bliksem naar beneden wordt gesmeten.
Er blijft op de achtergrond daarbij altijd dat subtiele gitaargeluid terwijl de gehele ritmesectie je van voor naar achter smijt. Heerlijke compositie die ook na het weekend nog even de complete aandacht verdient.” (Rockportaal)
De band is onderdeel van een aantal uitstekende nieuwe Nederlandse metalcorebands en ze kunnen jouw steun nu goed gebruiken.
Changing Tides heeft de kans om op Impericon Fest te spelen. Het kost je slechts tien seconden om alles in te vullen en biedt de band een mogelijkheid om een stapje dichter bij hun droom te komen.
Stemmen is onderaan op de pagina. https://imperi.cn/ng21-voting-bands

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00