Home » De Epica studiovlogs deel 6 en 7

De Epica studiovlogs deel 6 en 7

door Maurice van der Zalm
97 views 1 minuten leestijd

Terwijl de wereld nog altijd in de greep van het Covid-19 virus zit, werkt Epica gestaag door aan het nieuwe album. Het is het achtste album van de band en het geheel wordt opgenomen in de Sandlane Recording Facilities. De serie van vlogs die Epica online zet, krijgt vandaag een vervolg. Eerst met deel zes. 

En daarna met deel zeven waarin je kunt zien hoe de orkestrale partijen worden opgenomen en zijn er opnamen van het kinderkoor dat een bijdrage levert aan het album.
Toetsenis Coen Janssen : “I am so happy and proud to finally have a real children’s choir on our album. This sound is one you cannot get anywhere else and it fits perfectly in our cinematic music. The 60 kids did a great job after preparing the music for two months! I am really proud of the result and can’t wait for everyone to hear it! To have my own kids sing in the choir as well makes me even more proud 😉 Enjoy!
Om het album te promoten gaat Epica op pad met Apocalyptica en Wheel.
Op 14 april staan ze in Ancienne Belgique in Brussel en op 25 april doen ze Nederland/Amsterdam aan en kun je ze zien in AFAS live.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00