Home » Dear Mother brengt vierde single uit

Dear Mother brengt vierde single uit

door Maurice van der Zalm
202 views 1 minuten leestijd

De alternatieve metal/rock van Dear Mother gaat definitief uit de startblokken wanneer het debuutalbum Bulletproof op 18 juli uitkomt. Het trio Merel Bechtold, Joey Marin de Boer and David ‘Pear’ Hruska heeft elkaar gevonden nadat ze al de nodige ervaring op hebben gedaan in diverse andere bands.

Ze besloten vorig jaar alle schepen achter zich te verbranden om hun eigen pad te vinden en na een succesvolle crowdfundingcampagne werd er stevig doorgewerkt. Na de eerste drie singles 12 Years In Exile, Symbiose en Satellite komen ze nu met de vierde single Invincible. De video hierbij was gefilmd en geproduceerd door het drietal zelf. Invincible heeft een vette groove en straalt, vooral in de zangpartijen, een enorme passie uit. De diverse wendingen in stijl en ritme zorgen er daarbij voor dat het een gevarieerde compositie is geworden die continu het evenwicht vindt in metal, emotie en vibe.
Dat Dear Mother al op de nodige aandacht kan rekenen blijkt uit het feit dat ze ondertussen in korte tijd als 700.000 streams hebben.
Het nieuwe album bevat twaalf nieuwe composities:
1. Vertigo
2. Means To No War
3. 12 Years In Exile
4. The Ones Below
5. An Eye For An Eye
6. Soul For Hire
7. Symbiose
8. Satellite
9. Fade In
10. Heart
11. Invincible
12. Palace

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00