Home » Destine – Forevermore

Destine – Forevermore

door Edwin Knip
158 views 1 minuten leestijd

cover_FOREVERMORE_1500x1500Het derde album van Destine kwam tot stand dankzij gulle giften van fans, binnen dertig dagen wordt het benodigde geld voor een nieuw album gedoneerd. Crowdfunding is toch steeds belangrijker voor minder grote bands.
Na het tweede album Illuminate was het even stil rond de band die onder andere schitterde op Pinkpop en Lowlands. Nu is de Tilburgse band rond zanger/gitarist Robin van Loenen terug met een ijzersterk album. Sterke melodieën, goede teksten en een strakke productie zorgen er voor dat het absoluut geen straf is om naar dit album te luisteren. Lekkere popnummers als Forevermore, Down And Out en Anywhere You Wanna Go blijven lang in je geheugen hangen, goed gedaan dus. De band heeft na de lange stilte genoeg inspiratie opgedaan, en gaat er weer vol enthousiasme tegen aan. De afsluiter is Unconditional Love met hier en daar wat langzamere stukken, maar over het algemeen zijn de nummers gelijkwaardig, wat niet wil zeggen dat de cd eentonig is. Integendeel, er is muzikaal voldoende variatie om zonder verveling het album af te luisteren.
Op 8 mei gaat het album in première in een uitverkocht Tivoli. De rest van Nederland zal later live kennis kunnen maken met deze band.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00