Home » Evil Invaders neemt live-DVD op in Trix

Evil Invaders neemt live-DVD op in Trix

door Filip van der Linden
250 views 2 minuten leestijd

De Belgische speedmetalband Evil Invaders neemt op 22 september in zaal Trix in Antwerpen een live-DVD op. Tot het zo ver is zijn er eerst nog een hele reeks optredens, met nog drie in Nederland.
 
Evil Invaders bracht vorig jaar het album Feed Me Violence en deed aansluitend een hele reeks optredens voor de promotie in Europa. Daarbij o.m. een Belgische clubtour in december met Channel Zero. Daarna mochten de Belgen nog aantreden op op Colombia’s grootste metalfestival Metal Millennium. En het goede nieuws stopt niet. Binnenkort mag de band gaan touren in Rusland en Oost-Europa. De festivalzomer belooft ook weer druk te worden met o.m. een show op het bekende Wacken Open Air Festival in Duitsland. In Nederland speelt Evil Invaders nog op 16 maart in de Dynamo in Eindhoven de support van Venom Inc, op 27 april op het Pitfest in Erica en op 4 mei het voorprogramma van Flotsam & Jetsam in DRU Cultuurfabrik.
 
Als kers op de taart is er een bijzondere headlineshow voor Evil Invaders in hun thuisland. De band zal op 31 maart aantreden in de ridderzaal van het Kasteel De Renesse in Oostmalle (niet zo heel ver over de grens met Nederland). Het Kasteel De Renesse is een authentiek kasteel waar de band in een ware ridderzaal hun furie de vrije loop zal laten. De kasteelshow wordt een intiemere ervaring (170 capaciteit) met leuke verassingen voor de fans.
 
In de Antwerpse Trix zal de band dan weer hun grootste headline show tot dusver presenteren (1.100 bezoekers) en beloven de heren productioneel alles uit de kast te halen. Alles zal opgenomen worden voor een live-DVD.
 
“We verleggen altijd graag onze grenzen en willen meer doen dan gewoon onze songs live spelen. Daarom kijken we er enorm naar uit om deze speciale headline shows te doen in Oostmalle en Antwerpen: een in het klein én een in het groot! Een intiemere show op 31 maart in een authentiek kasteel te Oostmalle. We hebben ooit iets dergelijks gedaan in Biebob Vosselaar, maar toen kwam de show uit op VHS en bleken er niet veel mensen meer over een VHS-speler te beschikken haha! Deze keer doen we het dus op DVD”, zegt zanger/gitarist Joe.
 
Tickets voor de show in Kasteel De Renesse zijn verkrijgbaar via www.evilinvaders.be. Tickets voor de show in Trix zijn verkrijgbaar via www.trixonline.be
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00