Home » Evil Invaders – Surge Of Sanity

Evil Invaders – Surge Of Sanity

door Filip van der Linden
182 views 1 minuten leestijd

Evil Invaders heeft al twee uitstekende albums uitgebracht, maar is toch in de eerste plaats een live-band die bijna constant aan het touren is. Een live-album is dan ook meer dan op zijn plaats voor deze Belgische thrashers.
Het live-album (en de DVD) werden vorig jaar opgenomen in de Trix in Antwerpen. Je hoort een band die gretig en enthousiast op het podium staat, die zijn tracks helemaal in de vingers heeft en die heel geliefd is bij het thuispubliek. De opnames zijn uitstekend en de band speelt zijn hits snel en foutloos. De live-versie van Broken Dreams In Isolation kan ons nog het meeste bekoren.
De fans zullen blij zijn dat Among The Depths Of Sanity hier in een live-versie te horen is, een track die speeltechnisch zo moeilijk is dat de Invaders hem zelden op de setlist zetten. Een leuk extraatje is de cover van Venom’s Witching Hour. Er staat met Victim Of Sacrifice zelfs één track op van de bij Empire Records uitgebrachte debuut-EP.
Dit live-album doet ons vooral uitkijken naar nieuw studiomateriaal. Niet dat wij de band willen opjutten, maar dat volgende album mag er zo stilaan toch gaan aankomen.
Wie het allemaal zelf eens wil meemaken, kan volgend jaar op 5 maart naar Groningen (Simplon), op 6 maart naar Eindhoven (Dynamo) en op 8 maart naar Enschede (Metropool). En verwacht deze Evil Invaders ook maar opnieuw op de podia van de grotere festivals.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00