Home » Extol en Xandria naar Brainstormfest in Apeldoorn

Extol en Xandria naar Brainstormfest in Apeldoorn

door Maurice van der Zalm
2,1K views 2 minuten leestijd

EXTOL is vastgelegd als headliner van het Brainstorm Festival, dat op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2023 wordt gehouden in Podium Gigant in Apeldoorn. Een unieke reünieshow, aangezien de Noorse band al jarenlang niet meer actief is. Ook de Duitse symphonic metalband XANDRIA is dit jaar van de partij. De band leverde onlangs het geweldige album ‘The Wonders Still Awaiting’ af.

De komst van Extol voelt voor de festival-organisatie als een droom. ,,Eind jaren ’90 schoot de band uit de startblokken en was hard op weg om uit te groeien tot een van de grootste metalbands in Europa. Van death-metal naar thrash-metal naar progressive metal: Extol deed het allemaal, en altijd goed. Voor de vele fans is deze exclusieve show dus een geweldige kans om hun muzikale helden nog eens live aan het werk te zien”, aldus de organisatie.

De terugkeer van Xandria is door de festival-organisatie ook met gejuich ontvangen. ,,De band stond in 2017 op het Brainstorm Festival, kort na een breuk binnen de band. In de daaropvolgende jaren werd het stil, maar met zangeres Ambre Vourvahis als nieuwe aanwinst achter de microfoon lacht de toekomst Xandria weer tegemoet. Dit belooft een geweldige, bombastische symphonic metalshow te worden.”

De 16de editie van het Brainstorm Festival wordt gehouden in Podium Gigant in Apeldoorn. Naast concerten op de mainstage is er een theaterzaal voor unplugged shows en interviews. Het festival biedt verder een expositie, een bier-proeverij en een kleine cd-markt aan voor de ultieme festivalbeleving. Tot en met 16 april zijn er early bird tickets verkrijgbaar. Meer informatie: www.brainstormfestival.com

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00