Home » Forbidden Seasons komt met tweede video van album Promise

Forbidden Seasons komt met tweede video van album Promise

door Maurice van der Zalm
130 views 1 minuten leestijd

In maart 2018 bracht het Italiaanse Forbidden Seasons het album Promise uit. Een album waarop de band een sterk staaltje metalcore neerzet.
Forbidden Seasons heeft met Promise een dijk van een metalcorealbum neergezet dat emotioneel uit zijn voegen barst en waar kracht en subtiele melodielijnen sterk evenwichtig zijn neergezet. Deze Italianen snappen hoe ze een boodschap over kunnen brengen. Forbidden Seasons is, voor de hand liggend, werkelijk een belofte voor de toekomst van de metalcore.”
De band heeft bij het nummer Wormhole nu een video gelanceerd. Wormhole mag best kenmerkend genoemd worden voor het geluid van Forbidden Seasons.
“Wormhole heeft het ondertussen herkenbare en kenmerkende geluid van Forbidden Seasons maar biedt inderdaad ook de diepte waar de band zo hard aan heeft gewerkt. De riff is loodzwaar en het geheel grooved de pan uit waarbij zanger Mark laat horen van vele markten thuis te zijn. Niet alleen laat hij horen dat zijn heldere stemgeluid uitstekend past in de energieke setting. Ook in de meer krachtige stukken weet hij zijn mannetje te staan. Hij gaat diep, heel diep en ondersteunt daarmee de muzikale inzet.”

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00