Home » Gorilla – Rock Our Souls

Gorilla – Rock Our Souls

door Edwin Knip
91 views 1 minuten leestijd

Punk rock met stoner invloeden, een album uit 2007 dat opnieuw onder de aandacht wordt gebracht.
Het originele album dateert uit 2007 en wordt nu opnieuw uitgebracht. Lekkere stoner rock, zoals in het nummer Vulture Tree dat korte gitaar riffs kent maar ook langere gitaar solo’s. De band wordt eind jaren negentig opgericht en bestaat uit gitarist/zanger Johnny Gorilla, bassiste Sarah Jane en drummer Ryan Matthews. Het laatste album van de band is Treecreeper dat dateert uit 2019.
Bludd Sucker is een stevig uptempo punk rock nummer waar ook nog even plek is voor een bassolo. Het nummer dendert voor met meedogenloze klappen op de drums en een gierende gitaar. Sand is dan weer een wat rustiger nummer waarbij het tempo bepaalt wordt door een nadrukkelijk aanwezig baspartij.
High’n Mighty is het laatste nummer van het veertig minuten durende album, en zonder meer het snelste nummer. Gorilla jaagt de lyrics er in no-time door, ondertussen zijn gitaar geselend met snelle riffs.
De acht nummers op dit album zitten goed in elkaar en de onderlinge verschillen maken het album aantrekkelijk. Voor de liefhebber van dit genre is een luisterbeurt aan te raden.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00