Home » Jaguar Jonze – Bunny Mode

Jaguar Jonze – Bunny Mode

door Edwin Knip
940 views 1 minuten leestijd

Met haar debuutalbum neemt Jonze (echte naam Deena Lynch) afscheid van een periode in haar leven waar ze bij fysieke, psychologische of emotionele bedreigingen overging in de Bunny Mode. Een overlevingstactiek waarbij ze zichzelf stil en onbeweeglijk hield, een overblijfsel uit een getroebleerde jeugd. Het nieuwe album is een reis waarbij ze afscheid neemt van de Bunny Mode.

Het album wordt in elkaar gezet middels sessies thuis en studio sessies in Brisbane en Coorabell in New South Wales, Australië. Het uitgangspunt was om de authenticiteit en het gewicht van de teksten van Lynch. Samen met bassist/toetsenist/producer Aidan Hogg, gitarist/strijkers arrangeur Joe Fallon en drummer Jakob Mann werkt Lynch aan haar album.

In vergelijking met voorgaande EPs zijn de nummers krachtiger. Opgewekt en melodieus komen nummers als Who Died And Made You King? en Trigger Happy uit de speakers. Energieke en ritmische nummers met veel elektronische invloeden zonder dat het storend wordt. Punchline en Man Made Monster zijn sterke nummers. Lynch wordt wel vergeleken met St.Vincent en Charli XCX.

Het debuut album duurt net geen half uur maar bevat negen oorstrelende nummers. Van deze dame gaan we hoop ik nog veel horen.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00