Home » Jo Below – EP No Control

Jo Below – EP No Control

door Edwin Knip
168 views 1 minuten leestijd

Melodische rock uit Finland van de nieuwe band van Johanna Kari.
Jo Below komt voort uit de band Devil I Know. Zangeres Johanna Kari, gitarist Roni Seppanen, bassist Jonne Lindqvist en drummer Olli Vartiainen vormen de band. Moderne hardrock wordt gemixt met moderne invloeden en krijgt van de band het label modern classic rock. De band wordt in 2017 opgericht en No Control is de 2e EP van de band.
De vijf nummers op No Control zijn melodisch en stevig en houden de luisteraar in hun greep. Vanaf de eerste tonen van Ms.Death krijg je door dat hier wel een echte band staat te spelen. Een lekker basloopje, ruig gitaarwerk en een aantrekkelijke stem zijn de ingrediënten. Het is een lekker rock nummer en een mooie opmaat naar de andere nummers. Where Are You Now is iets minder stevig en leunt een beetje tegen poprock aan.
Another Dimension en I Confess liggen meteen lekker in het gehoor. I Confess is wel het meest hitgevoelige nummer van de EP, catchy en ruig tegelijk. Het laatste nummer is het titelnummer No Control, een nummer met akoestische gitaar en een rustige melodie. Kari laat horen dat ze ook op dit niveau kan zingen, haar vocalen in combinatie met de muzikale omlijsting laten je gedachten even afdwalen. Vijf lekkere nummers, het is nu toch tijd voor een volledig album. Wij willen meer!

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00