Home » Landmvrks zet nieuwe single online

Landmvrks zet nieuwe single online

door Maurice van der Zalm
122 views 1 minuten leestijd

Opgericht in 2014 in Marseille heeft Landmvrks ondertussen laten horen dat zij een stevige portie metalcore neerzetten van internationale klasse. De band rond Florent Salfatim Rudy Pukart, Nicolas Exposito, Paul C. Wilson en Kévin D’AGostino heeft in de afgelopen periode laten horen wat ze in hun mars hebben en de beide albums Hollow (2016) en Fantasy (2019) mag ik rekenen tot mijn favorieten in het metalcoregenre.
De afgelopen twee jaar hebben de vijf heen de wereld rond gereisd (voor de Corona) en wisten podia in Japan en Europa onveilig te maken met hun energieke set waarin kracht en melodie hand in hand gaan. Terwijl ze rondtrokken, was er zeker genoeg tijd en inspiratie om nieuw werk te schrijven en dat heeft tot dusver geresulteerd in de nieuwe single Rainfall. Een single waarop de band laat horen dat ze zich verder hebben ontwikkeld en het geluid meer volwassen hebben doen laten klinken maar waarin de melodie weer dieper en krachtiger is neergezet.
De video laat zien dat ze tot het uiterste zijn gegaan wat letterlijk heeft geleid tot een gebroken knie van gitarist Paul C. Wilson.

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00