Home » Line up Cityrock Eindhoven compleet

Line up Cityrock Eindhoven compleet

door Marc Koetse
143 views 1 minuten leestijd

De Britse art-pop/new wave band Fischer-Z zal op 8 september op CityRock Eindhoven spelen. De rockbands Europe, UFO, Living Colour en Navarone werden al eerder aangekondigd voor het Eindhovense rockfestival en met de toevoeging is het programma compleet. CityRock Eindhoven vindt plaats op 8 september in het Klokgebouw en tickets zijn nu te koop via www.ticketmaster.nl.
De carrière van John Watts als Fischer-Z omvat 19 albums, ruim 3000 concerten en albumverkopen van ruim 2 miljoen wereldwijd. Het eerste album, ‘World Salad’, uit 1979 bevatte de grote hit ‘The Worker’. De release van ‘Red Skies Over Paradise’ met de hits ‘Berlin’ en ‘Marliese’ bracht de band het grote Europese succes. In 1981 ontsloeg John Watts de originele line-up van de band, die volgens Watts teveel waren afgedreven van de ‘art-punk’ idealen. Na het uitbrengen van een aantal soloalbums, keerde Watts in 1987 terug met Fischer-Z in een nieuwe bezetting.
Fischer-Z vierde onlangs zijn veertigjarig bestaan met de release van het nieuwe album ‘Building Bridges’ en een zeer succesvolle clubtour door Nederland. Op CityRock Eindhoven kun je dus zeker hits verwachten zoals  ‘The Worker’, ‘Marliese’ en ‘So Long’ maar ook nieuw materiaal. Op 9 september zal Fischer-Z ook op CityRock Leeuwarden spelen.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00