Luminize – Follow You

Een prachtige, ingetogen ballad is de volgende stap in de carrière van Luminize.
Na het uiterst melodieuze en dansbare Twilight is dit nummer een nieuwe teaser voor het nog te verschijnen tweede album. Wederom valt het op hoe uitermate sterk de uitvoering is. De band heeft de term professionaliteit hoog in het vaandel staan en wil niets anders dan het allerbeste voorschotelen aan de luisteraar. Follow You is een intiem en ingetogen gezongen stuk met een zeer nadrukkelijke elektronische ondersteuning.
Marcela zingt breekbaarder en mooier dan ooit in dit nummer. Nergens is het te vergelijken met de stevige poprock nummers die de band eerder liet horen, dit is iets volledig nieuws. Het kenmerkt de ontwikkeling van de band die ooit begon als coverband met covers van Guns n’Roses, AC/DC en The Rolling Stones. De band is nu in staat om haar eigen muziek te spelen. De vier minuten durende ballad is geschreven door Dave Gibson en Fred Cox en zal de komende concerten zeker live te horen zijn. Er is weer veel aandacht besteed aan de videoclip en het artwork van de single, zoals eerder gezegd, de band wil alleen het allerbeste. En dat is wederom gelukt.
Luminize is een band die je absoluut live gezien moet hebben, en op dit moment staan er een flink aantal data geprogrammeerd als voorprogramma van Golden Earring, inclusief het Ziggodome concert in december. Ga dat zien!

Related posts

Barrel Smoke – Undead Prostitutes

We Hate You Please Die – Stronger Than Ever

Maanvlinder – Tranen van Gisteren