Home » Met single kondigt Moby nieuw album aan

Met single kondigt Moby nieuw album aan

door hansravensbergen@rockportaal.nl
152 views 1 minuten leestijd

Met de single Power Is Taken, waarop ook Dead Kennedys’ D.H. Peligro te horen is, geeft de Amerikaanse producer en muzikant Moby een voorproefje van zijn aanstaande album All Visible Objects. Het nieuwe album verschijnt op vrijdag 6 maart 2020 en is de opvolger van Everything Was Beautiful, And Nothing Hurt uit 2018.
Moby geldt als een van de absolute grondleggers van de hedendaagse techno en electro en scoorde de afgelopen decenia wereldhits met songs als Porcelain, Natural Blues en Flower. Op het nieuwe album All Visible Objects, wordt Moby vocaal ondersteund door onder meer Mindy Jones en D.H. Peligro (Dead Kennedys). Naast negen nieuwe tracks nam Moby ook een cover van Bryan Ferry’s My Only Love op en gebruikte hij een sample van Linton Kwasi Johnson’s Two Sides of Silence.
Gedurende de afgelopen tien jaren heeft Moby 100% van de opbrengsten van zijn werk gedoneerd aan dieren- en mensenrechten organisaties. Ook de opbrengsten van All Visible Objects, waarvan de songtitels gebaseerd zijn op de diverse organisaties die door Moby gesteund worden, zullen volledig aan het goede doel gedoneerd worden.
Bron: Persbericht V2 Records

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00