Home » Nieuwe video van Ann My Dice

Nieuwe video van Ann My Dice

door Maurice van der Zalm
356 views 1 minuten leestijd

Ann My Dice presenteert hun nieuwe video. ‘Whisper in the dark’ is de eerste single afkomstig van de nieuwe EP ‘Thorn’ die op 19-04-2019 via Profane Records wordt uitgebracht.
Ann My Dice is een energieke metalband uit Rotterdam/Utrecht. Sinds de oprichting in 2012 heeft de band een groot aantal shows gespeeld door heel Nederland en Europa, waaronder België, Duitsland, Kroatië, Tsjechië en nog enkele andere landen.  In veel cafés, kleine en grote zalen heeft reeds het geluid van Ann My Dice door de speakers mogen klinken. Onder andere zalen als Bibelot, Baroeg en Fluor.
Door het combineren van rauwe vocalen, melodieuze twists en keiharde riffs weet de band tot een geheel eigen metalgeluid te komen. Dit geluid, samen met een knallende show en een immer enthousiaste houding, leiden al 6 jaar tot absolute hoogtepunten voor zowel publiek als de band zelf.
De band is opgericht door drummer Tim van Vliet en gitarist-zanger Nils Stok. Al snel werd duidelijk dat de dynamiek in de muziek nog hoger kon en werd de jonge gitaarvirtuoos  Ian Izeboud aangetrokken. Recentelijk heeft de blonde god Jorn de Kleine zijn intrede gemaakt als bassist van de band na het eerdere vertrek van Victor Heijink.
In 2015 verscheen het eerste album ‘To Start A Journey’ en na een spetterend onthaal zijn de deuren geopend voor Ann My Dice en is de band verder gaan werken aan hun missie om de wereld te veroveren.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00