Home » Quarantainevideo van Fleddy Melculy

Quarantainevideo van Fleddy Melculy

door Maurice van der Zalm
136 views 1 minuten leestijd

Ondertussen heeft het coronavirus in het kamp van FLEDDY MELCULY ook al aardig wat roet in het eten gegooid. Zo werd om te beginnen de geplande cd-releaseshow op 12 maart @ Zappa, Antwerpen in allerijl gecanceld. De band besloot toch te spelen voor een lege zaal en de hele show werd live gestreamd op Facebook.
Naast het feit dat het nieuwe full album uit is gekomen in een periode dat zo goed als alle winkels toe zijn werden ook alle tourdata voor de volgende 3 maanden opgeschort (zie hieronder).
Daarbovenop moesten alle vastgelegde productiedagen voor een nieuwe videoclip ook worden geschrapt. Maar daar wist de band iets creatief op te vinden: een quarantainevideo!
De band riep via hun social mediakanalen hun fans, die natuurlijk ook allemaal in quarantaine zitten, op om zelf een video op te nemen en door te sturen. De band kreeg op een paar dagen tijd over de 100 inzendingen en van dat materiaal is nu de nieuwe video MELCULIË gemaakt.
Dit is misschien wel de allereerste quarantaine muziekvideo ever.
Fleddy loves Belgium maar in MELCULIË richt Fleddy zijn eigen perfecte land op. En zonder de Rage Against The Machine van de Aldi pretenderen te zijn, is het een komische aanklacht over alles wat soms wel eens vierkant draait in het prachtige Belgenland.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00