Home » Sietse de Krieger brengt Zenith uit

Sietse de Krieger brengt Zenith uit

door Maurice van der Zalm
164 views 2 minuten leestijd

Sietse de Krieger laat ons iedere maand genieten van nieuw werk. Na The Weakest Predator (met Sugar Spine en Vincehatred) en The Worst (met Daniel Brooke) is nu de nieuwe single Zenith uit. Voor Zenith ging hij de samenwerking aan met Mees Stevens, bekend van Torn From Oblivion & No Permission. Zoals altijd weet Sietse een draai te geven aan de traditionele moderne metal met daarin een fikse snuif elektronische invloeden.

“Zenith” duikt in de intense reis van het bevrijden uit de beperkingen van je eigen geest. De teksten beschrijven levendig de strijd van het gevoel vast te zitten in gedachten en het vechten tegen mentale ketenen die creativiteit verstikken. Te midden van chaotische, wazige gedachtes en stormachtige beslissingen, begint de verteller aan een meedogenloze zoektocht naar bevrijding, vastbesloten om deze ‘ketting’ tegen elke prijs te doorbreken.

Met zijn 22 jaar is Sietse een uiterst getalenteerde artiest die uitdagingen niet uit de weg gaat en keer op keer met zijn metal je weet te boeien en te inspireren. Dat is op Zentih niet anders. Vet, krachtig en enorm aantrekkelijk word je in de draaikolk van Sietse op een fijne manier gezogen.


Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00